De Ziua Copilului, polițiștii au oferit daruri pentru 50 de copii din familii defavorizate din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

De Ziua Copilului, 1 iunie, polițiștii suceveni au oferit cadouri pentru micuții cu care soarta nu a fost prea darnică. Astfel, peste 50 de copii din familii defavorizate din județul Suceava au primit cadouri și dulciuri din partea Poliției Județene Suceava.

„În cele mai multe cazuri nu i-am găsit pe copii jucându-se, ci ajutându-și familiile la treburile casnice, unii devenind prematur stâlpii gospodăriilor la vârste prea fragede, sărind prea devreme, pe fondul problemelor economice de minunata și ireversibila perioadă a copilăriei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu.

Potrivit sursei citate, pentru achiziționarea darurilor au fost folosite voucherele oferite polițiștilor de către Centrul de Transfuzii Suceava pentru donarea de sânge, în valoare totală de peste 3.000 de lei.

Reamintim că, timp de o lună, polițiștii, dar și Sânge pentru România – Fundația Umanitara Nord 2001 și Centrul de Transfuzii Suceava, au derulat o campanie umanitară în cadrul căreia peste 40 de polițiști au donat sânge pentru cei aflați în suferință.

„E datoria noastră, a tuturor, să oferim copiilor ceea ce merită, sa le respectăm inocența și să ne asigurăm că generațiile care vor urma au toate condițiile unei dezvoltări armonioase”, a subliniat Ionuț Epureanu.


Intră acum și în grupul de