Trei persoane rănite într-o singură zi, în tot atâtea accidente produse în județul Suceava din cauza nepăstrării distanței în mers


Intră acum și în grupul de

Trei accidente rutiere produse din aceeași cauză – nepăstrarea distanței în mers – au avut loc luni, 31 mai, în municipiul Suceava, orașul Gura Humorului și localitatea Bănești.

Suceava. Accidentul s-a produs în jurul orei 10:00, pe strada Mircea Șeptilici. Concret, un sucevean (54 ani), care conducea autoturismul marca Dacia, nu a păstrat distanță față de un autoturism Audi, condus în fața sa de către o femeie (28 ani) din Cajvana. Cele două mașini au intrat în coliziune.

Inițial, cei doi șoferi au încheiat un formular de înțelegere amiabilă în caz de accident. Peste câteva ore însă, pasagera din Audi, o tânăr de 18 ani, a acuzat dureri și s-a prezentat la UPU Suceava. Ea a fost diagnosticată cu traumatism minor.

Gura Humorului. Accidentul s-a produs în jurul orei 16:10, pe Bulevardul Bucovina. Un bărbat (31 ani) din Capu Câmpului, aflat la volanul unui Volkswagen a intrat în coliziune față-spate cu un alt autoturism de același model, condus regulamentar dă către o femeie (32 ani) din Valea Moldovei. Cea din urmă mașină a fost proiectată într-un BMW, condus și el regulamentar de către o altă femeie (32 ani) din Fântâna Mare.

În urma impactului, pasagera în cea de a doua mașină, o femeie de 51 ani, a suferit un traumatism toracic. În

Bănești. În acest caz, o femeie (43 ani) din Liteni, aflată la volanul unui Volkswagen, nu a păstrat o distanță suficientă în mers și a acroșat o bicicletă, condusă de un botoșănean de 34 ani.

Biciclistul a ajuns la spital cu o contuzie la coloana lombară și o contuzie la cotul drept.

În toate cele trei cazuri polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de