Cinci dosare penale pentru contrabandă și amenzi de 14.500 lei – rezultatul controalelor la mai multe societăți comerciale sucevene


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni din cadrul Biroului Combaterea Fraudelor Vamale au controlat joi, 3 iunie, 14 societăți comerciale din județul Suceava pe linia combaterii comerțului ilicit. Verificările au vizat firmele ce aveau ca obiect principal de activitate comerțul cu produse alimentare și nealimentare.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost prinse în flagrant cinci persoane care fie dețineau fie comercializau țigări de contrabandă. În acest sens au fost întocmite tot atâtea dosare penale.

Totodată, cele 116 pachete de țigări de proveniență extracomunitară găsite de polițiști au fost ridicate. Țigările valorează aproximativ 1.570 lei. Pe lângă țigări a fost confiscată și suma de 1.137 lei.

Tot în cadrul acțiunii au fost aplicate patru amenzi în valoare totală de 14.500 lei, toate pentru nerespectarea OUG privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.


Intră acum și în grupul de