Doi tineri suceveni „s-au servit” cu ochelari de soare de pe un stand dintr-un magazin sucevean și au plecat în grabă după ce vânzătoarea a ieșit după ei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri suceveni sunt cercetați pentru furt după ce au sustras trei perechi de ochelari de soare de pe un stand dedicat aflat la intrarea unui magazin dintr-un centru comercial sucevean.

Vânzătoarea din magazin a sesisat prin 112 situația și a spus că două persoane, un tânăr și o tânără, au intrat în magazin și au cerut să cumpere o sacoșă, dar la scurt timp, profitând de faptul că vânzătoarea era ocupată cu servirea altui client, cei doi s-au apropiat de standul cu ochelari de soare de la intrarea în magazin, de unde au sustras trei perechi de ochelari de soare, în valoare totală de 230 lei.

Vânzătoarea a sesizat situația și a ieșit după cei doi cerându-le returnarea ochelarilor, dar cei doi au ieșit în grabă din centrul comercial, deplasându-se către o direcție necunoscută.

După sesizarea evenimentului în urma investigațiilor efectuate, o patrulă a Secției de Poliție Urbană Burdujeni a depistat pe strada Florilor un tânăr de 17 ani și o tânără de 19 ani, ambii din municipiul Suceava, ca fiind autorii furtului de ochelari de soare din incinta magazinului.

Asupra lor au fost găsite două perechi de ochelari de soare, de culoare neagră, despre care tânărul a declarat că i-a sustras din respectivul complex comercial.


Intră acum și în grupul de