Două arestări în cazul tâlhăriei din Rădăuți când un rădăuțean a fost agresat și i s-au furat telefonul mobil și banii


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost arestate de Judecătoria Rădăuți și sunt cercetate pentru tâlhărie calificată după ce, folosind violența, au deposedat un rădăuțean de bunuri.

Astfel, joi seara în jurul orei 22:30, un rădăuțean care mergea pe jos pe str. Bogdan Vodă din municipiu, din direcţia Herghelia Rădăuţi spre Mănăstirea Bogdana a fost abordat de două persoane care, prin folosirea de acte de violenţă, l-au determinat să le predea suma de circa 30 de lei pe care o avea asupra sa cât şi un telefon mobil marca Samsung după care au fugit de la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, lucrătorii Biroului Investigații Criminale Rădăuți au reușit probarea activității infracționale a lui Denis Iulian M. şi Alexandru Constantin H.

După administrarea probelor în cauză și după audierea autorilor în calitate de suspecţi, față de aceştia a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, la propunerea Parchetului Rădăuți, Judecătoria Rădăuți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi care au fost duși la Arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de