FOTO // Două cazuri de contrabandă cu țigări depistate într-o singură zi, la Straja și Costileva: Au fost confiscate țigări de aproape 115.000 lei


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de 16 iunie, polițiștii de frontieră suceveni au descoperit două cazuri de contrabandă cu țigări. În total, au fost confiscate 9.697 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 113.500 lei, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan.

Cea mai mare captură a fost efectuată lângă localitatea Straja, unde polițiștii de frontieră au depistat un autoturism abandonat, în interiorul căruia erau 7.727 pachete cu țigări.

Ţigările în valoare de 90.406 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul cu numerele false, în valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției.

Celălalt caz s-a produs lângă localitatea Costileva, unde polițiștii de frontieră au observat două persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

La fel ca și în alte cazuri, la vederea polițiștilor de frontieră, contrabandiștii au abandonat coletele și au fugit în Ucraina.

În cele două colete abandonate erau 1.970 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free, a căror valoare se ridică la suma de 23.049 lei.


Intră acum și în grupul de