Arest preventiv pentru unul dintre membrii grupului de proxeneți din Suceava, care ar fi traficat o adolescentă și o tânără din sistemul de protecție a copilului


Intră acum și în grupul de

Unul dintre membrii grupului infracțional din județul Suceava, specializat în trafic de minori și proxenetism, a fost arestat preventiv. Mandatul de arestare preventivă a fost emis de Tribunalul Suceava, în data de 16 iunie.

Tânărul de 21 ani, din Valea Moldovei, a fost depus în CRAP Suceava. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,constituirea unui grup infracțional organizat”, ,,proxenetism” și ,,trafic de minori”.

Imagine ilustrativă

Reamintim că, în data de 9 iunie, polițiștii au destructurat gruparea respectivă, din care ar face parte trei suceveni, respectiv doi bărbați (21 și 32 ani) din comuna Valea Moldovei și un bărbat (30 ani) din comuna Capu Câmpului. Pe lângă ei, alți trei bărbați i-ar fi ajutat în săvârșirea infracțiunilor.

Concret, cei trei ar fi traficat o adolescentă asistată de către DGASPC Suceava și au forțat-o să practice prostituția.

Bărbații mai sunt bănuiți și de proxenetism față de o tânără de 18 ani, tot asistată de către DGASPC Suceava și forțată să se prostitueze.


Citiți și: O adolescentă și o tânără din sistemul de protecție a copilului, salvate din mâinile unor proxeneți și traficanți de minori din Suceava. Șase persoane au fost reținute


Intră acum și în grupul de