„Cetățeanul suveran”, din nou în arestul Poliției Suceava. Bărbatul a condus o mașină radiată din circulație și cu plăcuțele pe care era imprimat numele lui


Intră acum și în grupul de

Cornel Cernoschi, autointitulat drept „Urmașul lui Ștefan cel Mare” și „cetățean suveran”, a fost din nou arestat de polițiștii suceveni.

Bărbatul (42 ani) din Dornești a fost prins în trafic joi, 17 iunie, raza comunei Frătăuții Noi.

La fel ca și în cazurile precedente, bărbatul conducea un Daewoo Matiz „înmatriculat” cu plăcuțele confecționate artizanal pe care era imprimat numele acestuia.

De asemenea, bărbatul nu a putut prezenta polițiștilor documentele persoanele și nici cele ale autoturismului, declarând că nu le deține. De fapt, verificările au arătat că el are permisul anulat, iar mașina a fost radiată din circulație în că în 2018.

Drept urmare, astăzi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cornel Cernoschi va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Citiți și:


Intră acum și în grupul de