Transport de lemne fără aviz, depistat în comuna Marginea. Șoferul a abandonat autoutilitara și s-a ascuns după copaci


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Horodnic de Sus, care transporta lemn fără a deține aviz de însoțire, a încercat să fugă în trafic de polițiști, iar apoi a abandonat autoutilitara și s-a ascuns după niște arbori ornamentali dintr-o benzinărie din comuna Marginea. Cu toate acestea, el a fost prins și sancționat.

Cazul s-a produs marți, 22 iunie. Inițial, în jurul orei 23:30, o patrulă a încercat să oprească pentru control un Mercedes-Benz Sprinter ce se deplasa pe DN 17A din comuna Marginea, în direcția comunei Horodnic de Sus.

Foto simbol

Șoferul autoutilitare nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare. La scurt timp, el a oprit vehiculul într-o benzinărie și s-a făcut nevăzut. Peste câteva minute, bărbatul a fost găsit ascuns în spatele unor arbori ornamentali.

El a recunoscut în fața polițiștilor că transportă o cantitate mare de material lemnos fără a deține aviz de însoțire, fapt confirmat și de controlul efectuat ulterior.

Astfel, în autoutilitară erau 4,12 mc lemn rotund pentru gater, esență rășinoase. în valoare de aproape 1200 lei.

Într-un final, bărbatul s-a ales cu o amendă, iar lemnul a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.


Intră acum și în grupul de