„Cetățeanul suveran” Cornel Cernoschi, reținut din nou de poliție pentru că circulă cu o mașină neînmatriculată, radiată din circulație și fără permis


Intră acum și în grupul de

„Cetățeanul suveran” Cornel Cernoschi a fost reținut, sâmbătă seara, după ce a fost identificat în trafic la volanul unui autoturism neînmatriculat și care are plăcuțe personalizate cu numele Cornel Cernoschi.

Polițiștii din cadrul SPR 4 Gălănești, în timp ce efectuau activități de control trafic pe DJ 178 F, au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autovehicul Daewoo Matiz, de culoare gri, având în dreptul plăcuței cu numărul de înmatriculare, plăcuțe personalizate cu inscripția Cornel Cernoschi, autovehicul ce se deplasa pe DJ 178 F pe raza localității Frătăuții Vechi, conducătorul autoturismului conformându-se și oprind pe partea dreaptă a carosabilului.

La volanul mașinii era un bărbat care a spus că e Cornel Cernoschi din Dornești, dar a prezentat polițiștilor mai multe documente fotocopiate, declarând verbal faptul că nu deține documentele originale ale sale și nici ale autoturismului pe care îl conduce.

Polițiștii au constatat în urma verificărilor efectuate că Cernoschi figurează cu permisul de conducere anulat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate cu privire la autoturismul marca Daewoo Matiz, condus de acesta s-a stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din data de 25.09.2018.

În acest caz bărbatul este cercetat pentru pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat” , fiind reținut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului Rădăuți.


Intră acum și în grupul de