Accidentul cu trei autovehicule de la Plopeni, provocat de un șofer din Botoșani care nu a păstrat distanța suficientă față de mașina din fața sa


Intră acum și în grupul de

Un șofer din județul Botoșani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat, sâmbătă seara, în Plopeni, un accident în care au fost implicate trei autovehicule.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 19:00, un bărbat de 51 ani din localitatea botoșăneană Cătămărăști Deal a condus un autovehicul Mercedes Sprinter pe DN 29 în  Salcea, dinspre Suceava către Botoșani.

În zona intersecției cu str. Butnari acesta nu a păstrat distanța suficientă față de autoturismul marca Fiat care circula în fața sa, condus de un tânăr de 23 ani din Suceava, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-un autoturism Ford la volanul căruia se afla un localnic de 42 ani care oprise pentru a efectua viraj stânga.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui adolescent de 16 ani din municipiul Botoșani, pasager în Mercedes și care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale,   stabilindu-i-se următorul diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral excoriații.


Intră acum și în grupul de