Atleții dorneni Alexandru Prâsneac și Claudia-Ionela Costiuc au cucerit medalii de aur la competiția internațională „Moldovan Youth Challenge 2021” din Chișinău


Intră acum și în grupul de

Trei atleți ai CSM Dorna au reprezentat cu succes România la competiția internațională „Moldovan Youth Challenge 2021” ce s-a desfășurat sâmbătă, 4 iulie, în capitala Republicii Moldova.

Astfel, atleta Claudia-Ionela Costiuc a câștigat medalia de aur la proba 400 metri, sosind la finiș în 57,18 secunde. Alexandru Prâsneac a obținut aurul la proba de 800 metri, având rezultatul de 1,56,50 minute. Robert-Petru Kore a fost la un pas de podium, plasându-se pe poziția a 4-a în proba 400 metri.

Foto: Cristian Prâsneac

Antrenorul CSM Dorna, Cristian Prâsneac a declarat că este încântat de evoluția discipolilor săi. „Sportiva Costiuc Claudia-Ionela întra de luni, 5 iulie, în cantonament cu Lotul Național  la Craiova pentru Campionatul European U-20 din Tallinn, ce va avea loc în perioada 15-18 iulie, iar pentru ceilalți urmează Campionatele Naționale unde speram la medalii!”, a declarat profesorul Cristian Prâsneac.

Foto: Cristian Prâsneac

Intră acum și în grupul de