Doi tineri au ajuns la spital, iar altul în arest după o plimbare cu mașina. Șoferul fără permis a condus cu viteză mare până s-a răsturnat în albia unui pârâu din Șaru Dornei, iar apoi a fugit abandonându-și prietenii răniți


Intră acum și în grupul de

Plimbarea cu mașina a trei tineri suceveni s-a terminat cu spitalizare și dosare penale, asta după ce mașina în care se aflau, condusă de un tânăr fără permis, s-a răsturnat pe cupolă în albia pârâului Buzileni de pe raza comunei Șaru Dornei.

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv 3-4 iulie. Cercetările au arătat că un tânăr de 18 ani a condus un autoturism Fiat, în care se afla o tânără (21 ani) și un alt tânăr (20 ani), care este de fapt proprietarul mașinii.

La un moment dat, din cauza vitezei prea mari, șoferul a pierdut controlul vehiculului, a derapat, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat pe cupolă în albia pârâului Buzileni.

După accident, tânărul care a condus mașina a fugit de la fața locului, abandonându-i pe cei doi prieteni ai săi, ambii răniți.

Aproximativ la ora 03:00, tinerii răniți au fost transportați la spitalul din Vatra Dornei, iar medicii au sesizat poliția.

Astfel, polițiștii au stabilit identitatea șoferului, întocmind dosar penal pentru trei infracțiuni: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului. În aceeași noapte el a fost reținut pentru 24 de ore.

Totodată, proprietarul mașinii s-a ales și el cu dosar penal, pentru încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice.


Intră acum și în grupul de