Tânăr băut și fără permis, prins după o urmărire în trafic pe DN 2 și mai multe drumuri comunale din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Încă o urmărire în trafic a avut loc miercuri seara, 7 iulie, în județul Suceava. Reamintim că în primul caz, un mopedist băut și fătă permis a fugit de la polițiști aproape un kilometru, ulterior fiind blocat și reținut.

În cazul de față de asemenea este vorba despre un bărbat băut și fără permis. Concret, în jurul orei 21:10, o patrulă a observat pe raza comunei Grănicești un Mercedes ce staționa în fața unui magazin, în interior fiind două persoane.

La vederea echipajului, șoferul a demarat în trombă cu polițiști pe urmele sale.

Autoturismul a fost condus pe un drum comunal aproximativ un kilometru în direcția Racova, după care a intrat pe DN2 (E85), unde s-a deplasat aproximativ 300 metri în direcția Suceava către Siret, după care a virat la dreapta spre DC 38 Românești, unde a oprit după aproximativ 400 m.

Astfel, s-a constat că mașina a fost condusă de un tânăr de 19 ani, din Grănicești. El nu are permis de conducere valabil pentru nicio categorie. Totodată, rezultatul testării cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat penal pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de