Muncitor urcat pe un stâlp în Vicovu de Jos, pus la pământ de un șofer care a acroșat scara sprijinită de stâlp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 55 de ani din Vicovu de Jos este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului după ce a accidentat un muncitor care lucra la înălțime.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, bărbatul Vicovu de Jos a condus, sâmbătă, un autoturism Ford pe str. Dispensarului din Vicovu de Jos, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, a acroșat scara metalică care era sprijinită de un stâlp de susținere a energiei electrice pe care se afla un muncitor de la firma RDS-RCS.

În urma impactului muncitorul a căzut de pe scară suferind leziuni motiv pentru care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți unde a fost diagnosticat cu „contuzie călcâi bilateral picior drept și picior stâng”, acesta fiind ușor vătămat corporal.

Șoferul a plecat de la fața locului imediat după producerea evenimentului, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat la scurt timp.

 Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de