Muncitor urcat pe un stâlp în Vicovu de Jos, pus la pământ de un șofer care a acroșat scara sprijinită de stâlp

Un bărbat de 55 de ani din Vicovu de Jos este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului după ce a accidentat un muncitor care lucra la înălțime.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, bărbatul Vicovu de Jos a condus, sâmbătă, un autoturism Ford pe str. Dispensarului din Vicovu de Jos, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, a acroșat scara metalică care era sprijinită de un stâlp de susținere a energiei electrice pe care se afla un muncitor de la firma RDS-RCS.

În urma impactului muncitorul a căzut de pe scară suferind leziuni motiv pentru care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți unde a fost diagnosticat cu „contuzie călcâi bilateral picior drept și picior stâng”, acesta fiind ușor vătămat corporal.

Șoferul a plecat de la fața locului imediat după producerea evenimentului, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat la scurt timp.

 Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

loading...