Un bărbat care și-a violat timp de patru ani fata care are acum 13 ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Rădăuți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat acuzat că și-a violat în repetate rânduri fiica minoră.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, organele de urmărire penală au dispus duminică reținerea lui  C.V. și punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru viol în formă continuată.

Procurorii arată că există probe din care rezultă faptul că în perioada 2017-2021, cu o frecvenţă de aproximativ patru acte pe an, prin constrângere, punerea în imposibilitatea de a-și exprima voința sau profitând de această stare, bărbatul a întreținut raporturi sexuale normale, în repetate rânduri cu fiica sa minoră în vârstă de 13 ani, în perioada în care aceasta avea vârsta cuprinsă între 9 şi respectiv 13 ani.

Anchetatorii mai precizează că fata se afla în îngrijirea și educarea bărbatului care a profitat de starea de vădită vulnerabilitate a acesteia datorită vârstei și faptului că locuia împreună cu tatăl ei.          

În acest caz judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuți a admis solicitarea procurorului și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a bărbatului.


Intră acum și în grupul de