Sucevean găsit fără suflare pe un teren izolat din Șaru Dornei. El s-ar fi sinucis după ce a fost părăsit de concubina și cele două fiice ale lor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Șaru Dornei și-a pus capăt zilelor după pe fundalul unui conflict în familie. Tragicul incident s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute.

Concret, în dimineața de duminică, 18 iulie, un bărbat a depistat pe terenul său situat în locul Șeștina trupul neînsuflețit al unei persoane, aflat lângă un autoturism.

La scurt timp, polițiștii eu stabilit că este vorba despre un locuitor al comunei Șaru Dornei. Primele cercetări arată că bărbatul s-a deplasat cu mașina în locul izolat, unde a consumat antigel.

Totodată, s-a constat că acum o săptămână, el a fost părăsit de către concubina cu care a avut o relație de mai mulți ani. Femeia a plecat luând și cele două fiice ale lor, de 2 și 4 ani. În acest interval, în încercarea de a restabili relația, bărbatul a suna de mai multe ori femeia, afirmând inclusiv că se va sinucide.

Sâmbătă, 17 iulie, bărbatul nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care femeia a sesizat Poliția. În cadrul cercetărilor de sâmbătă, polițiștii l-au contactat pe fratele bărbatului, care a declarat că, cel mai probabil, el ar fi plecat peste hotare.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de