Suceveanca strangulată și abandonată într-un sac din plastic rămâne în comă. Agresorii, mama și fratele ei, vor fi internați la Psihiatrie și cercetați pentru tentativă de omor


Intră acum și în grupul de

Femeia găsită pe casa scării unui bloc din Burdujeni, strangulată și abandonată într-un sac din plastic, este în comă la Spitalul Județean Suceava. Inițial, IPJ Suceava comunica faptul că femeia a fost găsită în stare de semiconștiență, dar după îngrijiri medicale „este în afara oricărui pericol”.

Totodată, primele cercetări au confirmat supozițiile precum că mama (60 ani) și fratele (37 ani) femeii (40 ani) sunt agresorii.

În data de 19 iulie, aceștia ar fi strangulat femeia (ea fiind găsită cu o funie legată în jurul gâtului, fapt confirmat și de diagnosticul medicilor: „urme de strangulare în jurul gâtului”), ar fi înfășurat-o în saci de polietilenă, după care ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc, respectiv scara A a blocului 116 de pe str. Eroilor.

Potrivit comunicatului IPJ Suceava emis luni, femeia are „grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui copil”. Ea locuiește în același apartament cu fratele și mama sa, ambii cu grave probleme psihice.

Astfel, cei doi agresori vor fi prezentați astăzi Tribunalului Suceava cu propunere de internare medicală.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul SIC, sub delegarea procurorului criminalist din cadrul PT Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.


Intră acum și în grupul de