O femeie a fost găsită pe casa scării unui bloc din Burdujeni într-un sac din plastic. Medicii au reușit să o salveze, iar polițiștii au identificat presupușii agresori: mama și fratele ei


Intră acum și în grupul de

Un caz ieșit din comun s-a produs astăzi, 19 iulie, în municipiul Suceava. O persoană a fost găsită pe casa scării unui bloc într-un sac din plastic. Persoana a fost adusă la spital fiind între viață și moarte, dar medicii au reușit s-o readucă la viață.

Potrivit IPJ Suceava, sesizarea privind descoperirea persoanei a fost făcută la 112 în jurul orei 13:00. Inițial, se credea că este vorba despre un copil care prezenta semne vitale, dar era în stare de semiconștiență.

La scurt timp, polițiștii au stabilit că, de fapt, este vorba despre o suceveancă de 40 ani cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui copil.

Ea locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Astfel, mama și fiul ar fi agresat femeia, ar fi pus-o într-un sac li ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, medicii reușind să o resusciteze, viața ei fiind în afara oricărui pericol.

În prezent, la fața locului activează o echipă operativă complexă din cadrul SIC și laboratorului criminalistic mobil.

De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor două persoane agresoare.

Polițiștii au întocmit dosar penal, „urmând să fie stabilita cu exactitate încadrarea juridică a faptelor în funcție de verificările care se fac la aceasta ora”, a transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de