Focuri de armă în zona Bilca pentru prinderea unui grup de contrabandiști. Persoanele au reușit să fugă în Ucraina, abandonând țigări de aproape 300.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au fost nevoiți joi, 22 iulie, să tragă focuri de armă pentru a opri un grup de contrabandiști. Aceștia au reușit să fugă, dar au abandonat o cantitate mare de țigări – aproximativ 24.000 pachete – ce a fost confiscată.

În cursul nopții trecute, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență. Astfel, în jurul orei 02.40, polițiștii de frontieră au observat mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat către interiorul țării, pe direcţia localităţii Bilca”, a informat purtătorul de cuvânt al STFP Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

La vederea echipajului poliției de frontieră, contrabandiștii au abandonat coletele și au luat-o la fugă. Aceștia au reușit să fugă în Ucraina în ciuda celor zece focuri de avertisment trase de polițiștii de frontieră suceveni.

Ulterior, coletele au fost duse la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 23.990 pachete cu țigări, de proveniență duty-free, în valoare de 280.683 lei.


Intră acum și în grupul de