Țigări de contrabandă în valoare de peste 185.000 de lei ascunse în pădure și confiscate de polițiștii de frontieră suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, aproape 16.000 pachete cu țigări de provenienţă extracomunitară.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan a declarat că vineri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, în cooperare cu lucrătorii STPF Suceava, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.00, aceștia au descoperit, pe direcția localității Costileva, la aproximativ trei kilometri de linia de frontieră mai multe colete cu țigări, ascunse în pădure și acoperite cu folie de nailon.

Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 15.880 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență extracomunitară, în valoare de 185.796 lei.

În acest caz au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.


Intră acum și în grupul de