O bătrână de 83 ani a suferit atac de panică în timpul unui incendiu care i-a distrus gospodăria din Bălcăuți. După o intervenție de patru ore, pompierii au salvat locuințele învecinate


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, 28 iulie, la o gospodărie din localitatea suceveană Bălcăuți, informează ISU Suceava.

Incendiul a fost anunțat puțin după miezul nopții, astfel intervenind pompierii militari și civili cu patru autospeciale cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor ardeau mai multe anexe gospodărești cu pericol de propagare la casa de locuit din gospodărie și cele din vecinătate.

În timp ce pompierii luptau cu focul, paramedicii SMURD monitorizau starea de sănătate a proprietarei, o bătrână de 83 ani, care a suferit atac de panică. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat la ora 05:00. Până urmă, flăcările au distrus toate anexele gospodărești: șură, adăpost de animale, magazie de lemne și depozit de cereale, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Cu toate acestea, pompierii au reușit să salveze casele de locuit, atât a bătrânei, cât și cele din vecinătate.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost provocat de efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric cu improvizații.


Intră acum și în grupul de