Bărbatul reținut pentru hărțuirea fostei concubine din Fălticeni a fost plasat sub control judiciar. Anterior el a sechestrat femeia și a impus-o să meargă la o mănăstire


Intră acum și în grupul de

Bărbatul din Brașov care și-a hărțuit fosta concubină, o femeie din Fălticeni, a fost plasat sub control judiciar. Măsura a fost luată miercuri, 28 iulie, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Totodată, procurorii din Fălticeni au prezentat și detaliile cazului. Astfel, pe lângă faptul că timp de mai multe zile, femeia a fost urmărită și căutată la domiciliu și la locul de muncă, starea de temere i-a fost creată și pe fondul experienței anterioare.

Concret, femeia a fost sechestrată de același bărbat și dusă împotriva voinței sale la o mănăstire, faptă cercetată în într-un al dosar penal.

„Presiunea psihică la care a fost supusă persoana vătămată justifică, în opinia parchetului, luarea unei măsuri ferme de natură a descuraja astfel de comportamente din partea inculpatului, existând un risc ridicat de recidivă din partea acestuia, care nu este la primul contact cu legea penală”, au transmis procurorii.

Reamintim că bărbatul a fost prins și reținut în data de 27 iulie, după apelul la 112 al femeii. În prezent, el este cercetat în două dosare penale, respectiv pentru hărțuire și pentru lipsire de libertate în mod ilegal.


Intră acum și în grupul de