Adolescenta dispărută din Bănești a plecat benevol de acasă, sustrăgând de la părinți 2.500 lei. Ea a fost găsită în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primele cercetări în cazul adolescente dispărute în data de 29 iulie au arătat că fata a plecat de acasă benevol, sustrăgând de la părinți o sumă de bani.

Reamintim că tânăra (13 ani) din Bănești a dispărut în jurul orei 13:00, fiind găsit în jurul orei 20:00, la Suceava.

Astfel, pe lângă cele relatate anterior, polițiștii au stabilită că în acea zi, fata se afla la domiciliu împreună cu toții membrii familiei. La un moment dat aceasta i-a spus tatălui său că pleacă până la bunica sa, ce locuiește la patru case distanță. În momentul plecării, adolescenta a luat cu ea o geantă neagră de umăr.

În jurul orei 14:00, bunica a anunțat părinții că fata așa și nu a ajuns la ea. Atunci, tatăl tinerei a observat că din casă lipsesc 2.500 lei, iar fata nu răspunde la telefon. Bărbatul a sesizat poliția.

Polițiștii au luat la întrebări șoferii de pe autobuzul local, unul declarând că o adolescentă care seamănă cu fata dispărută a urcat, în jurul orei 13:30, în autobuzul de pe ruta Bănești-Suceava, din stația amplasată în fața Primăriei comunei.

Căutările au continuat pe raza municipiului Suceava. Drept urmare, în jurul orei 20:00, ea a fost găsită în fața unui magazin de pe strada Nicolae Bălcescu.

Fata avea asupra sa în jur de 1.700 lei, recunoscând că a sustras banii de la părinți. Ea nu a dat detalii privind motivele gestului, dar a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii au contactat reprezentanții DGASPC Suceava.


Intră acum și în grupul de