Tânăr fără permis, încătușat și reținut după ce s-a răsturnat cu mașina în orașul Liteni. Fiind mort de beat, el încerca să se opună testării pentru alcoolemie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din satul Rotunda a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a comis un accident rutier pe raza orașului Liteni. Polițiștii au fost nevoiți să folosească forța pentru a-l imobiliza.

Accidentul s-a produs în jurul orei 01:00, la intersecția străzii Iorvu Vîrnav Liteanu cu strada Rotunzii. Concret, șoferul a pierdut controlul unui Volkswagen Passat și s-a răsturnat pe cupolă în șanțul de pe marginea drumului.

Primele cercetări au arătat că la volan se afla tânărul de 23 ani, iar alți doi tineri, tot din Rotunda, se deplasau în calitate de pasageri. Nimeni dintre ei nu a fost rănit.

Polițiștii au stabilit că șoferul nu are permis, iar testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 1,07 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

După testare, tânărul s-a opus deplasării la SJU Suceava în vederea stabilirii alcoolemiei exacte. Drept urmare, polițiștii l-au încătușat și l-au condus astfel la spital.

În aceeași zi, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal.


Intră acum și în grupul de