Patru tineri din Pakistan au intrat ilegal în România, dorind să ajungă în Occident. Ei au fost prinși lângă localitatea Baineţ


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat patru persoane care au traversat ilegal frontiera de stat, dorind într-un final să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Toți patru sunt din Pakistan și au vârste între 18 și 21 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch Serițan, bărbații au fost observați în data de 1 august, în timp ce mergeau dimineața dinspre frontieră spre localitatea Baineţ.

Ei nu și-au putut justifica prezența în zonă, motiv pentru care au fost conduși la sediul SPF. Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit identitatea celor patru tineri și faptul că ei au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Ilie Poroch Serițan a precizat că polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei patru tineri au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene.


Intră acum și în grupul de