Accidentul cu cinci răniți de la Câmpulung Moldovenesc s-a produs din cauza unei depășiri imprudente a mai multor mașini


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a precizat circumstanțele în care s-a produs marți, 3 august, accidentul cu cinci răniți de pe DN 17, la ieșire din Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, în jurul orei 11:35, un bărbat de 35 de ani din judeţul Neamţ s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire a mai multor autovehicule și a intrat în coliziune stânga față cu partea stânga spate a autoturismului condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care circula în faţa sa și care efectuase o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, fiind deja pătruns cu partea din față a autoturismului pe un drum neclasificat.

Reamintim că potrivit primelor informații oferite ieri de ISU Suceava, în accident au fost implicate nouă persoane, fiind răniți doi adulți și doi copii din mașina lovită.

O altă persoană adultă, din autoturismul care s-a angajat în depășire, a primit îngrijiri medicale la locul accidentului dar a refuzat transportul la spital.

Potrivit IPJ Suceava, în urma accidentului au fost, de fapt, rănite cinci persoane, toate din prima mașină.

Alte circumstanțe vor fi stabilite în cadrul unui dosar penal.


Intră acum și în grupul de