Drumul spre Occident a patru tineri din Afganistan și India s-a terminat la Siret. Ei au trecut ilegal frontiera și au fost predați autorităților ucrainene


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat din nou migranți care au traversat ilegal frontiera româno-ucraineană, dorind într-un final să ajungă într-o ţară din Vestul Europei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch Serițan, este vorba despre doi tineri din Afganistan și doi din India.

Aceștia au fost prinși joi, 5 august. Concret, în jurul orei 01:00, un echipaj al poliției de frontieră Siret a depistat la frontieră patru persoane care se deplasau pe jos, dinspre Ucraina spre interiorul tării.

„Deoarece nu își justificau prezența în zonă, cele patru persoane au fost conduse la sediul  Sectorului Poliției de Frontieră  Siret, unde, în urma cercetărilor s-a stabilit că doi cetăţeni sunt din Afganistan şi doi din India”, a informat șef Ilie Poroch Serițan.

Persoanele au între 18 și 22 ani.

Drept urmare, tinerii sunt cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, fiind predați autorităților din Ucraina.


Intră acum și în grupul de