O femeie din Dumbrăveni a murit după ce a fost lovită pe o trecere pentru pietoni de un autoturism condus de o tânără


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 76 de ani din comuna Dumbrăveni a murit la spital după ce a fost lovită când traversa strada pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de o tânără de 27 de ani din Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, în jurul orelor 14:40,  Anca M., de 27 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DN 29, pe raza localității Dumbrăveni, dinspre Salcea spre Dumbrăveni, în momentul în care a ajuns la trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător cu indicatoare și marcaje rutiere, a surprins și accidentat o femeie de 76 de ani, din comuna Dumbrăveni, care se afla în traversarea regulamentară a drumului.

După accident femeia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, unde, la orele 16:40 a decedat datorită gravelor leziuni interne.

Șoferița a  fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de