Accident în comuna Baia: Un șofer angajat într-o depășire neregulamentară a intrat într-o mașină condusă de un tânăr fără permis


Intră acum și în grupul de

Un accident ușor produs duminică, 8 august, în comuna suceveană Baia s-a soldat cu sancțiuni dure pentru ambii șoferi implicați.

Concret, în jurul orei 23:30, un bărbat Iași se deplasa la volanul autoturismului Volkswagen pe DN 2E Gura Humorului – Spătărești. La intersecția cu DJ 209H, în zona de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă” și a marcajului longitudinal continuu, el a efectuat o manevră de depășire a unui alt Volkswagen, condus de un tânăr (23 ani) din comuna Slatina, acroșându-l.

În urma accidentului nu a fost rănită nicio persoană, iar avariile rezultate sunt minore. Cu toate acestea, ambii șoferi au fost dur sancționați.

Astfel, s-a constat că tânărul de 23 ani nu are permis, fapt pentru care este cercetat penal.

Celălalt șofer a fost amendat cu 870 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 60 zile, dispunându-se totodată reținerea certificatului de înmatriculare a autoturismului deoarece avea ITP expirată.


Intră acum și în grupul de