Focuri de armă în zona Straja pentru prinderea unui grup de contrabandiști. Persoanele au reușit să fugă, abandonând țigări de aproape 130.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat luni, 9 august, aproximativ 11.000 pachete cu țigări, în valoare de 128.000 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STFP Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, în jurul orei 21:00, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Straja, cinci persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

La vederea polițiștilor de frontieră, contrabandiștii au abandonat coletele și au fugit spre interiorul țării. În aceste condiții, polițiștii de frontieră au tras şase focuri de avertisment în plan vertical, fapt ce nu a oprit persoanele în cauză.

Cele cinci colete abandonate au fost transportate la sediul PF, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.918 pachete cu țigări de proveniență Duty Free, a căror valoare se ridică la suma de 128.000 lei.


Intră acum și în grupul de