Control judiciar pentru bărbatul din Frasin care și-a terorizat fosta concubină și mama ei. Procurorii au comunicat detaliile cazului


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus marți, 10 august, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul din Frasin care și-a terorizat fosta concubină și mama ei. În aceeași zi el a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu se apropia de cele două femei.

Reamintim că bărbatul a fost reținut luni, 9 august și este cercetat pentru șase infracțiuni diferite (unele comise de mai multe ori): lovire sau alte violențe, amenințare, hărțuire, violare de domiciliu, încălcarea ordinului de protecție și încălcarea ordinului de protecție provizoriu. Toate aceste fapte au fost comise în intervalul noiembrie 2020  – aprilie 2021.

Potrivit procurorilor, începând din noiembrie 2020 şi până în prezent, a  ameninţat-o în repetate rânduri cu moartea şi cu incendierea locuinţei pe fosta concubină, iar în data de 21.04.2021 a ameninţat-o cu incendierea locuinţei și pe mama ei.

În aceeași perioadă el a hărțuit femeile, le supraveghea locuința, trimitea mesaje text și audio amenințătoare.

Mai mult decât atât, în data de 18.04.2021, el a pătruns fără drept şi fără consimțământul nimănui în curtea locuinţei numitei femeii şi a încercat să descuie uşa de acces. Peste câteva zile el a comis aceeași faptă, doar că de data aceasta a lovit-o pe mama femeii care întâmplător se afla acasă. Toate acestea au avut loc în timp ce împotriva bărbatului era emis ordin de protecție.

La o zi după agresiune, noaptea, el a aşteptat-o pe fosta concubină să se întoarcă de la muncă, după care a lovit-o cu pumnii şi picioarele.

În data de 30 iulie el din nou a pătruns fără drept în curtea locuinţei femeii şi a început să tragă de uşa de la intrarea casei.


Intră acum și în grupul de