Din nou mai mulți șoferi băuți au fost prinși duminica în traficul din județul Suceava. Majoritatea aveau alcoolemii de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de duminică, 15 august, polițiștii suceveni din nou au depistat în trafic persoane care au condus autoturisme fiind sub influența băuturilor alcoolice. Majoritatea aveau alcoolemii uriașe, a informat IPJ Suceava.

Potrivit polițiștilor suceveni, cea mai mare alcoolemie a fost înregistrată la un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu – 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost oprit pentru control în jurul orei 17:30, pe raza comunei în care domiciliază.

Foto simbol: IPJ Suceava

Aproximativ aceeași alcoolemie a fost înregistrată la un bărbat din comuna Vulturești. El a fost prins în jurul orei 02:30. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 1.20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aproximativ la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, un bărbat din comuna Gălănești a fost prins pe DJ 178F în timp ce conducea având 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Încă un șofer băut a fost prins la ora 23:30, pe strada Piața Unirii din Rădăuți. Este vorba despre un bărbat de 34 ani, din Sucevița. El avea 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Suceava a precizat că toți cei patru șoferi sunt cercetați penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de