28 de persoane din regiunea de Nord-Est participă la cursuri de competențe digitale organizate de Centrul de Dezvoltare Socială T&CO. Organizatorii și-au propus să crească calitatea forței de muncă pentru cel puțin 650 de angajați


Intră acum și în grupul de

28 de persoane angajate din regiunea Nord-Est participă, începând cu 18 august, la cursul de competențe digitale, respectiv de utilizare a tehnologie ca instrument de cunoaștere și învățare. Timp de două săptămâni, cele 28 de persoane înscrise la acest program de formare profesională își vor însuși cunoștințe cu privire la noțiunile introductive de utilizare a calculatorului, sisteme de operare, editoare de texte, baze de date, au transmis organizatorii.

Programul de formare profesională se adresează persoanelor angajate (inclusiv PFA sau întreprinderi Individuale) din regiunea de Nord-Est și cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională de Calificări, fiind un curs de tip Specializare, de 60 de ore (20 de ore teorie / 40 de ore practică).

Participanții la programele de formare organizate prin proiect vor primi certificate de absolvire, cu recunoaștere naționala și internațională eliberate de Autoritatea Națională pentru Calificări, cu avizul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și al Ministerului Educației.

Participarea la curs va conduce la obținerea de abilități noi care le vor permite angajaților să își îmbunătățească statutul profesional sau să beneficieze de un loc de muncă superior. Prin intermediul proiectului vor fi sprijiniți prin servicii de consiliere profesională și mediere pe piața muncii.

Proiectul este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, în parteneriat cu Fundația Alături de Voi România și Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina.

Organizatorii planifică să crească calitatea forței de muncă pentru un număr de 652 angajați din regiunile Nord-Est.


Intră acum și în grupul de