Bărbat rănit după ce a intrat cu mopedul într-un cap de pod din Boroaia. El nu are permis, iar vehiculul nu e înmatriculat


Intră acum și în grupul de

Plimbarea cu mopedul s-a terminat pentru un bărbat (35 ani) din localitatea Boroaia cu internarea în spital și dosar penal.

Concret, în seara de joi, 19 august, el a comis un accident rutier în urma căruia s-a autoaccidentat. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 22:00, în timp ce conducea mopedul pe DC 13 în localitatea Boroaia, bărbatul a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de podeț din beton din dreptul unui imobil.

Foto simbol

După accident, mopedistul a fost transportat la spital, fiind rănit.

În același timp, polițiștii au efectuat verificările de rigoare, stabilind că el nu deține permis pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat/înmatriculat.

În aceste condiții, bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”.


Intră acum și în grupul de