Detaliile accidentului de pe centura municipiului Rădăuți în care un tânăr a murit, iar o familie cu doi copii a ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au anunțat rezultatele primelor cercetări în cazul accidentului de la Rădăuți, în care și-a pierdut viața un tânăr de 21 ani.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul s-a produs joi, 26 august, în jurul orei 11:50. Concret, un rădăuțean de 21 ani conducea o autoutilitară din direcția DN 17A spre DJ 178.

La un moment dat, pe centura municipiului Rădăuți, el a pătruns pe contrasens și a acroşat autoturismul condus de un bărbat din comuna Suceviţa, după care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care circula de asemenea din sens opus, condus de un bărbat de 42 de ani din oraşul Siret.

Pompierii militari care au intervenit ieri la locul accidentului au informat că tânărul a fost extras din mașină în stare de inconștiență. În ciuda manevrelor de resuscitare, el nu a putut fi salvat.

Totodată, în urma accidentului au fost rănite și alte patru persoane, respectiv șoferul de 42 ani, soția sa și cei doi copii, de 5 și 9 ani. Toți au ajuns la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal.


Intră acum și în grupul de