VIDEO // Etapa județeană a concursului „Cel mai bun fasonator mecanic” a fost câștigată de reprezentantul Ocolului Silvic Crucea, Gheorghe Constantin Pocolin


Intră acum și în grupul de

Reprezentantul Ocolului Silvic Crucea, Gheorghe Constantin Pocolin, a câștigat etapa județeană a Concursului profesional „Cel mai bun fasonator mecanic”, organizat de Direcția Silvică Suceava.

Pocolin va participa la etapa națională a concursului, organizată luna viitoare la Direcția Silvică Iași, a informat Romsilva în data de 31 august.

„Concursul s-a desfășurat la Ocolul Silvic Breaza și au participat fasonatorii mecanici câștigători ai concursului organizat la cele 24 de ocoale silvice din subordinea Direcției Silvice Suceava. Concurenții s-au întrecut în mai multe probe de îndemânare, precum montarea unui lanț și întoarcerea lamei, tăierea combinată și de precizie sau proba de curățat”, a precizat Romsilva.

Concursul profesional „Cel mai bun fasonator mecanic” este organizat anual de Romsilva și Federația Sindicatelor din Silvicultură „Silva”.

Cel mai bun fasonator – Etapa Județeana la Direcția Silvica Suceava

💯 🎥 Etapa județeană a Concursului profesional ”Cel mai bun fasonator mecanic” la Romsilva – Directia Silvica Suceava a fost câștigată de Gh. Constantin Pocolin, reprezentantul Ocolului Silvic Crucea, care va participa la etapa națională a concursului, organizată luna viitoare la Direcția Silvică Iași.🟢 Concursul s-a desfășurat la Ocolul Silvic Breaza și au participat fasonatorii mecanici câștigători ai concursului organizat la cele 24 de ocoale silvice din subordinea Direcției Silvice Suceava.Concurenții s-au întrecut în mai multe probe de îndemânare, precum montarea unui lanț și întoarcerea lamei, tăierea combinată și de precizie sau proba de curățat.ℹ️ Concursul profesional ”Cel mai bun fasonator mecanic” este organizat annual de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Federația Sindicatelor din Silvicultură ”Silva”.***** ℹ️ 🇬🇧 Foresters at professional competition in Suceava county, #Romania#DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #silvicultură #silvic #forestier #fasonator #fasonatormecanic #concurs #perfectionare #profesionalism #silvicultor #meserie

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Marţi, 31 august 2021

Intră acum și în grupul de