Doi tineri, de 17 și 19 ani, cercetați penal pentru tâlhărie după ce au smuls portmoneul unui bărbat în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au ajuns în arestul Poliției Suceava după ce ar fi tâlhărit un bărbat din București care se plimba noaptea prin municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Infracțiunea a avut loc în data de 2 septembrie, în jurul orei 00:30. Astfel, un bărbat din București, însoțit de un prieten, se plimbau pe strada Calea Bucovinei. La un moment dat, aceștia s-au întâlnit cu doi tineri. Din motive neclare, bucureșteanul a scos din borsetă portmoneul, moment în care unul dintre tinerii i l-a fost smuls din mână și a fugit alături de camaradul său.

Bucureșteanul a anunțat imediat autoritățile, iar la ora 07:00 polițiștii au reușit să-l prindă pe unul dintre cei doi tineri. El a fost depistat pe linia de cale ferată din apropierea Gării Câmpulung Est.

Tânărul de 17 ani a relatat polițiștilor că prietenul său, un tânăr de 19 ani, ambii localnici, a reușit să ajungă noaptea în municipiul Suceava, luând cu el toți banii. Peste câteva ore, a fost prins și ce-l de al doilea tânăr.

Ulterior, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore. Cel de 19 ani este cercetat pentru tâlhărie calificată, iar cel de 17 – pentru complicitate la tâlhărie calificată.

Bucureșteanul nu a putut preciza câți bani avea în portmoneu, dar polițiștii au recuperat suma de 2.180 lei.


Citiți și:

Arest preventiv pentru un tânăr din comuna Arbore care ar fi tâlhărit trei copii, furând 310 lei


Intră acum și în grupul de