Cioban înjunghiat la o stână din Broșteni, în urma unui conflict spontan cu un coleg. Grav rănit, bărbatul a ajuns pe masa de operație


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost grav rănit în urma unui conflict izbucnit pe fundalul consulului de alcool, la o stână din satul Holda, orașul Broșteni.

Cazul a avut loc miercuri, 8 septembrie. Primele cercetări au arătat că mai multe persoane consumau băuturi alcoolice la o stână din zona denumită „Căboi”. Trei dintre persoanele prezente au relatat polițiștilor că, la un moment dat, între bărbatul rănit (61 ani) și un alt bărbat (57), ambii ciobani, a izbucnit un conflict. În timpul conflictului, bărbatul de 57 ani l-a înjunghiat pe celălalt cu un cuțit.

Foto simbol

 Martorii au precizat că, de fapt, bărbatul rănit a fost cel care a încercat primul să-și lovească adversarul, însă pentru că era băut bine, nu a reușit. Abia după asta, celălalt cioban l-a înjunghiat.

Imediat după incident, unul dintre ciobanii care se afla la stână a ieșit spre drumul din apropiere. Din fericire, un localnic din Broșteni, care trecea întâmplător în zonă, s-a oprit și a decis să-l transporte pe bărbatul rănit la spital. De precizat că în zonă nu este semnal de rețea telefonică.

Astfel, șoferul la transportat pe rănit în direcția Vatra Dornei, pe drum sunând 112. Rănitul a fost preluat în drum spre Vatra Dornei de un echipaj medical.

Inițial, el a fost transportat la UPU Vatra Dornei, unde cadrele medicale au stabilit ca diagnostic prezumtiv „Plagă înjunghiată subcostală stânga”. Ulterior, bărbatul a fost transferat la SJU Suceava, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale urgente.

La rândul său, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat penal pentru comiterii tentativei la infracțiunea de omor.


Intră acum și în grupul de