Udești: Bărbat grav rănit după ce a căzut într-un șanț de pe marginea DJ 208A. Un vârf de fier i-a pătruns în zona ochiului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a suferit răni serioase după ce a căzut într-un șanț săpat cu ocazia modernizării drumului județean 208A.

Incidentul a avut loc miercuri, 8 septembrie, în jurul orei 21:30. Fiind în stare avansată de ebrietate, bărbatul se deplasa din centrul satului Udești spre cătunul denumit local Poiana-Silionului din satul Udești.

El mergea pe trotuarul de pe marginea drumului județean, pe direcția Udești spre Suceava. În momentul în care a ajuns în zona intersecției cu DC, el s-a dezechilibrat și a căzut în șanț. Pe lângă alte traumatisme, un vârf de la plasa din fier i-a pătruns în zona ochiului drept, fiind necesară spitalizarea urgentă.

La SJU Suceava bărbatul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio facial prin cădere de la înălțime”.

De precizat că pe drumul județean 208 A Suceava – Dolhasca sunt efectuate lucrări de modernizare atât pe partea carosabilă cât și la canalele colectoare ale apei pluviale adiacente. La intersecția DJ 208 A cu DC, este săpat un șanț în care este construită o rigolă, accesul pe DC făcându-se pe o porțiune de circa 3,5 m. Zona este semnalizată cu balize reflectorizante și împrejmuită cu bandă albă/roșie din plastic, fiind iluminată.

Polițiștii au deschis dosar penal privind vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de