FOTO VIDEO // Trei persoane rănite într-un accident la Fălticeni, produs din cauza neatenției la schimbarea benzii de circulație


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident cu trei mașini implicate produs joi, 9 septembrie, în municipiul Fălticeni.

Coliziunea a avut loc în jurul orei 23:10, pe strada Sucevei. Concret, un localnic (40 ani) conducea un Ford Puma pe relația Suceava către Fălticeni.

Foto și video: ISU Suceava

La un moment dat, din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație de pe banda unu pe banda a doua, a intrat în coliziune cu un BMW, condus regulamentar pe banda a doua de un tânăr de 22 ani.

După primul impact, Ford Puma a fost proiectat pe sensul opus, peste scuarul ce desparte cele două sensuri de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt Ford, condus regulamentar de un bărbat de 39 ani.

În urma accidentului au fost avariate toate cele trei mașini. Totodată, trei persoane, respectiv șoferul vinovat de accident, conducătorul celuilalt Ford și pasagerul din același autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, bărbatul de 39 ani a rămas încarcerat, fiind extras de către pompierii militari.

Astfel, primii doi bărbații au ajuns la spital cu diferite contuzii ușoare, iar pasagerul – cu policontuzionat, TCC și contuzie la un pumn.

Polițiștii au deschis dosar penal privind vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de