Sucevean reținut și cercetat penal la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar: Ar fi furat trei biciclete de pe raza municipiului reședință de județ


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit să identifice și să rețină un hoț care ar fi sustras cel puțin trei biciclete de pe raza municipiului Suceava.

Este vorba despre un localnic de 58, eliberat recent din penitenciar. Potrivit primelor cercetări, toate cele trei biciclete au fost furate în cursul lunii august.

Foto simbol

Astfel, o suceveancă a rămas fără bicicleta Viper pe care a lăsat-o rezemată la exteriorul Hotelului Imperium din Suceava. Cazul a avut loc în data de 17 august.

Ulterior, în perioada 22-24 august, o bicicletă Terrana a dispărut din casa scării unui blocul de pe Calea Obcinilor. Hoțul a secționat cablul antifurt.

La sfârșitul aceleiași luni, bărbatul a sustras, prin violare de domiciliu, o bicicletă marca Cross aflată în garajul unei locuințe de pe str. Traian Țăranu.

Presupusul autor a fost prins recent, iar joi, 9 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul eliberat recent din penitenciar riscă să ajungă din nou după gratii, fiind cercetat penal pentru furt și furt calificat.

Important de menționat că cele trei biciclete, în valoare totală de 5100 lei, au fost recuperate.

…Însă furturile continuă

Exact în ziua în care bărbatul de 58 ani a ajuns în CRAP al IPJ Suceava, un nou furt de bicicletă a avut loc în municipiul Suceava. Bicicleta a fost sustrasă de pe scara unui bloc de pe str. Alexandru cel Bun.

Polițiștii au reușit să găsească bicicleta, dar nu și făptașul. Astfel, bicicleta era în parcarea Kaufland Suceava, fiind asigurată de o țeavă metalică, cu un sistem ce nu aparținea proprietarului.

Astfel, bicicleta a fost recuperată, iar polițiștii au deschis dosar penal.


Intră acum și în grupul de