Capu Câmpului: Doi copii și o tânără au ajuns la spital din cauza unui șofer fără permis care circula cu viteză prea mare și a intrat într-o mașină condusă regulamentar


Intră acum și în grupul de

O tânără de 21 ani și doi copii, de 2 ani și 8 luni respectiv, au fost răniți într-un accident rutier produs luni seara, 13 septembrie, pe DJ 117C, lângă localitatea Capu Câmpului. Cele trei persoane se deplasau într-o mașină condusă regulamentar.

Potrivit primelor cercetări, accidentul a fost provocat de un tânăr (29 ani) din Gura Humorului. În jurul orei 22:30, el conducea un autoturism Skoda Fabia, înmatriculat în Suedia, având direcția de deplasare Păltinoasa – Capu Câmpului.

Din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare la ieşirea dintr-o curbă, precum şi la condiţiile de drum-carosabil umed, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Opel Insignia.

Cea din urmă mașină era condusă regulamentar de un alt tânăr (27 ani), iar în mașină se afla soția sa și cei doi copii.

Anume ei și au fost răniți. Astfel, tânăra de 21 ani a ajuns la spital cu un traumatism la genunchi. Fata de 2 ani s-a ales cu răni ușoare, iar băiatul de 8 luni a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Ulterior, polițiștii au stabilit că șoferul vinovat de accident nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Drept urmare, el este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de