Accident la Vatra Moldoviței provocat de un sucevean cu permisul suspendat care a fugit de la locul coliziunii. Șoferul care a condus regulamentar a ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a ajuns în arestul Poliției Suceava după ce a fost implicat într-un accident rutier produs miercuri, 15 septembrie, pe raza localității Vatra Moldoviței.

Concret, în jurul orei 06:30, un localnic (46 ani) conducea pe DJ 176 un Ford Fusion. Șoferul nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă periculoasă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Dokker condus regulamentar de un bărbat (35 ani) din Bacău.

În urma accidentului, șoferul de 35 ani a fost ușor rănit și transportat la spital cu excoriații și echimoze.

Celălalt șofer a dat bir cu fugiții, fiind prins la aproximativ 7,5 km de la locul accidentului. Verificările ulterioare au arătat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În după amiaza aceleiași zile, el a fost reținut pentru 24 de ore și riscă control judiciar pentru 60 de zile. Bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de