Atleții CSM Dorna au obținut zece medalii la Campionatul Național de alergare montană și Cupa Rarău. Sportivul Andrei Ihnatiuc a devenit campion național


Intră acum și în grupul de

Weekendul trecut, respectiv 18-19 septembrie, atleții de la CSM Dorna au concurat la două competiții – Campionatul Național de alergare montană și Cupa Rarău, obținând rezultate remarcabile. Ambele competiții la avut loc la Câmpulung Moldovenesc.

În cadrul primei competiții, Andrei Ihnatiuc (sportiv legitimat la CSȘ Rădăuți și CSM Vatra Dornei) a obținut titlul de Campion Național la alergare montana în proba de 6 kilometri categoria juniori 1. Medalii de argint au fost obținute tot dornenii Ihnatiuc Andrei, Kore Robert-Petru, Moroșan Mihai-Alexandru și Iluca Valentin-Sorin.

Foto: Cristian Prâsneac

La Cupa Rarău atleții dornenii au obținut mai multe medalii. Concret, la categoria open Costiuc Claudia-Ionela a obținut aurul, la categoria juniori 3 sportivul Prăsneac Alexandru a obținut aur, argintul a obținut colegul lui Bobea Petru, medalie de aur a obținut și Colibaba Corina la categoria copii 1 și o medalie de argint a obținut sportivul Colibaba Lucas la categoria „princhidel”.

Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Vatra Dornei a declarat că este „încântat de aceste medalii”.

„Aș vrea să felicit sportivii mei, aș vrea să mulțumesc și celor care ne sprijină Primăria și Consiliul Local Vatra-Dornei ,Aqua Carpatica, Lordinu Vatra-Dornei și Hotel Silva Vatra-Dornei”, a adăugat antrenorul.


Intră acum și în grupul de