E.ON a incheiat noi parteneriate cu institutii bancare pentru plata facturilor


Intră acum și în grupul de

Din această lună, facturile de gaz, electricitate şi servicii emise de către companiile E.ON Gaz România, E.ON Moldova Furnizare şi E.ON Gaz Distribuţie pot fi achitate şi la agenţiile UniCredit Ţiriac Bank, MKB Romexterra şi Băncii Comerciale Carpatica, în baza parteneriatelor dezvoltate de E.ON cu aceste trei instituţii bancare.

Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România precizează că plata facturilor poate fi efectuată în numerar la ghişeele celor trei instituţii bancare sau prin intermediul cardului bancar la bancomatele ATM ale UniCredit Ţiriac şi MKB Romexterra.

Ca modalităţi suplimentare, la agenţiile UniCredit Ţiriac Bank achitarea facturilor emise de companiile E.ON se poate face şi în numerar la Multifuncţionalele Non-Stop Banking speciale pentru plata facturilor sau prin virament bancar (inclusiv Internet Banking folosind şabloane de plată personalizate).

În prezent clienţii companiilor E.ON din România au la dispoziţie o gamă largă de posibilităţi de achitare a facturilor prin intermediul soluţiilor de plată oferite de BRD – Groupe Société Générale, ING, Banca Transilvania, Creditcoop, UniCredit Tiriac Bank, Banca Comerciala Carpatica, MKB Romexterra, PayPoint şi Payzone.

Facturile de gaze naturale, electricitate şi servicii pot fi achitate folosind instrumentele moderne bancare de plată puse la dispoziţie de partenerii E.ON: plata prin intermediul cardului bancar (ATM şi POS), plata prin Debit Direct, serviciul Internet Banking, virament bancar, precum şi plata prin intermediul altor dispozitive speciale specifice acestor bănci.

Pentru clienţii care nu s-au familiarizat încă cu metodele moderne de plată a facturilor Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România menţionează că există posibilitatea achitării facturilor în numerar la majoritatea punctelor de încasare ale instituţiilor nominalizate anterior.

Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România mai subliniază că utilizarea canalelor de plată a facturilor alternative la plata prin casierii, prezintă o serie de avantaje importante: posibilitatea de a opta pentru orice locaţie de plată aflată în apropiere, reducerea timpului alocat pentru plata facturilor, simplificarea procesului de plată şi nu în ultimul rând posibilitatea de a alege cea mai confortabilă soluţie de plată, inclusiv plata în numerar.

Efectuarea plăţii facturilor prin intermediul tuturor acestor canale de încasare este sigură, transferurile se efectuează fără întârzieri şi nu se percep comisioane.


Intră acum și în grupul de