Scos de sub daramaturi cu arsuri pe 60 la suta din corp, de la o explozie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un fălticenean s-a ales cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului în urma exploziei care a avut loc marţi după prânz în casa în care locuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, slt. Ioana Alexandra Istrati, la ora 14.47, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit cu două autospeciale şi 3 ofiţeri şi 9 subofiţeri în municipiul Fălticeni, strada I. Dragoslav, unde a avut loc o explozie la o casă de locuit, aparţinând lui Virgil V.

„La sosirea echipajului de pompieri la locul intervenţiei s-a găsit un perete exterior dizlocat în urma exploziei, iar proprietarul V.V., de 56 de ani, era blocat sub dărâmături. Imediat s-a trecut la deblocarea persoanei de sub perete, predarea acestuia la echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi la îndepărtarea elementelor de construcţie ce prezentau pericol de prăbuşire”, precizează slt. Istrati, cu menţiunea că acumulările de gaz în interiorul unei case, reprezintă cauza probabilă a exploziei.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost diagnosticat cu „şoc post termic, arsură aproximativ 63%, arsură gr II-III faţă, parte toraco-abdominală, membre superioare bilateral, contuzii piramidă nazală şi toraco-abdominală”. Acesta a fost internat în secţia Chirurgie plastică.


Intră acum și în grupul de