Gospodarie lovita de trasnet la Moara (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din Moara a luat foc luni seară, în urma descărcărilor electrice provocate de fenomenele meteo. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, luni, ora 22.18, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava a fost anunţat prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 despre producerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Moara, aparţinând lui Ioan P.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat 20 de militari cu 3 autospeciale pentru stins incendii de la Detaşamentul de pompieri Suceava, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Moara cu o autospecială.

Când pompierii au ajuns la locul incendiului ardea adăpostul de animale, depozitul de furaje pe o suprafaţă de 150 mp şi acoperişul a două anexe construite din lemn şi acoperite cu tablă pe o suprafaţă de 50 mp, precum şi 6 tone de fân, cu pericol de propagare la 2 case de locuit şi anexe.

Au ars acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 50 mp, depozitul de furaje pe o suprafaţă de 100 mp, acoperişul a două anexe pe o suprafaţă de 50 mp. şi 4 tone de fân.
Pompierii militari au salvat cele două locuinţe învecinate şi anexele.
Potrivit rezultatului primelor cercetări incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un trăsnet.


Intră acum și în grupul de