Peste 110 șoferi au rămas fără permise în urma acțiunii de weekend a polițiștilor suceveni. Cele mai frecvente încălcări sunt nerespectarea limitei de viteză și depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din județ au organizat din nou acțiuni pentru depistarea șoferilor băuți și a celor care conduc cu exces de viteză.

Ambele acțiuni au avut loc concomitent, în perioada 24-26 septembrie.

Astfel, în total au fost aplicate 596 amenzi în valoare de peste 205.000 lei. Marea majoritate a sancțiunilor au fost aplicate pentru viteză (295), urmează nefolosirea centurii de siguranță (58) și depășiri neregulamentare (27).

Pe lângă asta, polițiștii au reținut în vederea confiscării 114 permise de conducere, dintre care 64 pentru viteză, 27 pentru depășiri neregulamentare și 9 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În același timp, au fost retrase 23 certificate de înmatriculare. Polițiștii au mai constatat 6 infracțiuni, trei fiind conducerea sub influența alcoolului și una refuzul de testare pentru alcoolemie. În acest sens, 318 șoferi au fost testați cu aparatul etilotest.


Intră acum și în grupul de