Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat aproape 14.000 pachete cu țigări de contrabandă în doar 24 de ore


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat, în ultimele 24 de ore, o cantitate impresionantă de țigări de contrabandă, respectiv 13.800 pachete, în valoare de peste 160.000 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, în data de 29 septembrie, polițiștii de frontieră au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localității de frontieră Vicovu de Sus.

„Percheziția s-a desfăşurat la un imobil, în prezența proprietarului, unde a fost descoperită, într-o anexă, cantitatea de 10.303 pachete cu ţigări, de provenienţă Duty-Free. Drept urmare, întreaga cantitate de țigări, în valoare de 120.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României”, a transmis Serițan.

Concomitent, la „frontiera verde” din apropierea localității Brodina au fost găsite mai multe colete cu țigări.

Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.496 pachete țigări, în valoare de aproximativ 41.000 lei.


Intră acum și în grupul de